2017-05-12

En väldigt god tacopaj


Taco paj är den typ av mat som passar att äta när som helst och var som helst, Jag har gjort en vegansk variant som är god både varm och kall. Hoppas ni gillar den.

Det här behöver du;

SKAL
2 dl vetemjöl
1 tsk havs salt
1 msk rapsolja
2 msk vatten

FÄRS
300 g sojafärs, t.ex anammas
1 gul lök
0.5 burk krossade tomater
0.5 påse Santa Marias orginal taco mix
1-2 dl vatten
1 msk spad från medel starka feferoni
1 dl riven vegansk ost, t.ex Jeezly perfekt pizza.
225 g vegansk creme fraiche, t.ex iMat Fraiche

Gör så här:
Gör skalet först, blanda mjöl med salt och olja till en grynig massa. Tillsätt sedan vatten lite i taget och forma en deg.
Platta ut degen i en form och nagga den med en gaffel , ställ kallt medans du förbereder färsen.
Hacka lök och bryn den, tillsätt färs och stek en stund och häll sedan i taco mix och vatten,låt sjuda några minuter på svag värme och häll sedan i spadet från feferoni.
Ta fram pajskalet och lägg i färsen. Bred på iMat Fraiche och lägg på ost.
Grädda i mitten av ugnen 200 grader 15-20 minuter, tills pajskalet är helt gräddat och osten har smält.
Servera med grönsallad.

Feautured

Proteiner

Människor har föreställningen att man måste äta animalier för att överleva, en del tror att proteinet som finns i animaliskt kött är livsnö...